Informatii Livrare

Livrarea produselor si Modalitatea de livrare

Livrarea produselor comandate pe www.chemicar.ro se efectueaza prin intermediul firmei de curierat rapid – Fan Courier, iar aria de acoperire este nationala. S.C. Chemicar Auto Distribution S.R.L. isi rezerva dreptul sa efectueaze confirmarea comenzilor, inainte de onorarea lor, prin contactarea clientilor. 

Costurile de livrare sunt afisate la finalul comenzi

Modalitatile de a intra in posesia produselor comandate sunt urmatoarele:


     1. FanCourier - servicii de curierat rapid, cu metode de plata:

  • Online prin card bancar, credit sau debit
  • Transfer bancar (OP)
  • Ramburs

Produsele livrate prin curier vor fi ambalate in cutii de carton si vor fi insotite de factura in original si formularul de retur.

In cazul in care adresa de livrare mentionata in formularul de comanda este adresa de la locul de munca sau in cazul in care adresa de livrare prezinta restrictii de acces pentru curier, clientul are obligatia  de a se asigura ca poate receptiona coletul.

Clientul va fi contactat telefonic inainte de livrare, de catre curier, pentru confirmarea prezentei la adresa mentionata in formularul de comanda. In cazul in care clientul, din diverse motive, nu este disponibil la adresa de livrare, acesta poate stabili de comun acord cu agentul firmei de curierat responsabil o noua data sau ora de livrare.

Timpul de livrare

Livrarea produselor comandate pe www.chemicar.ro  se va face in maximum 3 (trei) zile lucratoare de la data confirmarii comenzii, prin intermediul firmei de curierat rapid, oriunde pe teritoriul Romaniei.

In cazul in care un produs comandat pe www.chemicar.ro nu va putea fi livrat, S.C. Chemicar Auto Distribution S.R.L. va informa clientul asupra acestui fapt si va returna in contul acestuia contravaloarea produsului, in termen de 7 zile de la data comenzii, daca produsul comandat a fost deja achitat.

Dispozitii finale

S.C. Chemicar Auto Distribution S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula o comanda efectuata de catre client, in urma unei notificari prealabile adresate acestuia, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese, in urmatoarele conditii:

• datele furnizate de catre client, pe www.chemicar.ro sau in formularul de comanda, sunt incomplete sau incorecte;
• activitatea clientului pe www.chemicar.ro poate si/sau produce daune de orice natura societatii S.C. Chemicar Auto Distribution S.R.L.
• tranzactia online esueaza sau este declarata invalida;
• banca emitenta nu accepta cardul clientului sau tranzactia;
• in cazul in care clientul nu garanteaza ca modul de plata este valid si ca nu este obtinut printr-o metoda frauduloasa sau daca exista suspiciuni cu privire la modalitatea de plata.

In cazul in care comanda a fost platita online cu card bancar, plata va fi anulata, iar banii se vor debloca in contul clientului in termen de 4-7 zile lucratoare, conform termenelor bancare.